Introductie

Hoi, welkom op mijn blog! Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Sarah en ik ben 20 jaar. Ik woon in Bussum, een dorpje in ’t Gooi, maar het enige Gooische aan mij is dat ik de R niet kan uitspreken (wat anderen altijd erg grappig vinden). Momenteel ben ik derdejaarsstudente Communicatie aan de Hogeschool InHolland in Diemen en loop ik stage bij het superleuke bedrijf Modeagenda.nl. Ik ben dol op schrijven en zal op deze blog wekelijks artikelen plaatsen over de dingen die mij op dat moment bezig houden.

Ik ben iemand met veel interesses. Zo hou ik erg veel van muziek. Ik speel zelf piano, maar verzamel ook cd’s en ben ik in mijn vrije tijd vaak op zoek naar nieuwe bandjes. Vooral de muziek uit de jaren ’60 spreekt mij erg aan, met als resultaat dat er overal in mijn kamer spullen van the Beatles, the Who, the Doors, e.d. staan.

Een andere grote hobby van mij is koken. Dol ben ik er op. En niet alleen het koken zelf, maar ook alle bijbehorende spullen. De keuken thuis staat volgestouwd met verschillende serviezen, verschillende attributen waarvan niemand snapt waarvoor het nou is en op de grond in mijn slaapkamer staan een aantal stapels kookboeken.

Verder hou ik erg van lezen. En dan het liefst Engelse literatuur uit de 18e/19e eeuw. Een aparte interesse voor een 20-jarige, maar ik vind oude verhalen vaak gewoon mooier dan nieuwe. Vooral de Sherlock Holmes verhalen en Jane Eyre zijn favoriet. Naast deze hobby’s houd ik mij vooral bezig met mijn vrienden, mijn bijbaantje in het weekend en andere dingen.

Daarnaast hou ik ook van mode. Ik lees er graag over en ga graag winkelen (wie niet? Haha). Ik ben dan ook regelmatig in het centrum van Hilversum, Utrecht of Den Haag te vinden.

Heb je vragen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar saarenzoblog@hotmail.com en ik probeer er zo snel mogelijk op te reageren.

Advertenties

3 gedachtes over “Introductie

  1. Dick kok zegt:

    Hallo Saar,
    Als ik het zo lees ben je een boeiende interessante vrouw die veel te vertellen heeft.
    Ik wil je graag eens beter leren kennen.(HaHa!)
    Dick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s