Report event merklancering MIPACHA

Dinsdag 11 juni was ik naar de merklancering van het nieuwe schoenenmerk MIPACHA. Lees verder voor mijn verslag.

mipacha1

Het event vond om 09.00 u plaats in Hutspot in Amsterdam. De genodigden konden onder het genot van een vruchtensapje alvast de schoenen van MIPACHA bekijken, die op de tafel en in de kasten waren gezet. Na ongeveer drie kwartier hielden de oprichters van MIPACHA een presentatie over hun merk. De heren, Julius Weise en Nick Bresser, zijn pas 19 en 20 jaar oud. Wow, wat knap om dan al je eigen schoenenmerk te lanceren!

mipacha2

Tijdens de presentatie vertelden Julius en Nick wat over het ontstaan van het merk. MIPACHA begon met een schoenenfabriek in Cuzco (Peru). Hier worden deze kleurrijke en duurzame sneakers ontwikkeld. De sneakers worden met de hand gemaakt. Elke schoen is dus uniek. De twee jonge ondernemers raakten gefascineerd door Peru en hebben dit jaar de handen ineen gestoken. Het merk MIPACHA was een feit. En nu is het ook verkrijgbaar in Nederland!

mipacha3

En wat een toffe schoenen zijn het! De schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook kan je kiezen tussen een hoog en een laag model. De MIPACHA sneakers zijn vanaf €109,99 te koop opwww.mipacha.com. Ook zijn ze in beperkte oplage verkrijgbaar bij Baskèts en binnenkort te koop bij Hutspot. Leuk om te weten: met het kopen van deze schoenen werk je mee aan een betere toekomst voor de mensen in Cuzco. Zo wordt schoenen kopen nog leuker!

Dit artikel schreef ik voor www.modeagenda.nl

Advertenties

2 gedachtes over “Report event merklancering MIPACHA

  1. Kaoutar zegt:

    Ongelooflijk, twee jongens van niet eens 20 jaar die een mooi bedrijf hebben. Website ziet er professioneel uit, ik zou zelfs denken dat het een buitenlands bedrijf is. En de producten zijn oook origineel. Plus ze helpen de bewoners van Cuzco. Jij hebt mij overtuigd… Ik zou de schoenen kopen, ook al zijn ze totaaaal niet mijn stijl haha :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s