Report: Amsterdam Fashion Week – Picknick in the City & Maybelline presents ByDanie

Vrijdag 12 juli tot en met dinsdag 16 juli was de Amsterdam Fashion Week. Ik bezocht ook een aantal shows. Lees verder voor mijn verslag.

Dinsdag was een extra leuke dag. Toen was de show van ByDanie. Maar eerst ging ik naar Picknick in the City, een picknick van Maybelline en ByDanie.


De picknick werd gehouden bij Proef, wat naast de Gashouder zit. Het was heel mooi weer, dus we konden buiten zitten. Hier stonden zes picknicktafels klaar. En wat zag alles er leuk uit! De tafels waren namelijk gedekt met ByDanie placemets, mooie bloemen, cupcakes, ByDanie naambordjes en meer.

Als lunch werden er stokbroden op de tafels neergelegd. Daarna werden er houten planken gebracht met hierop allemaal soorten lekker beleg. Verder stond er een bak aardbeien (yummie!) en kregen we muntthee en andere dranken. Het was echt een heerlijke en gezellige lunch en het zag er allemaal super mooi uit.

Maybelline picknick2

Om 15.00 u gingen we naar de Gashouder, want om 15.30 u begon de show van ByDanie. Op de stoelen stond voor iedereen een leuke goodiebag en een Maybelline presents ByDanie Barbiepop klaar. Hoe tof is dat!

barbie2

De muziek van de show was live. Er waren twee zangers die allemaal leuke hits zongen, zoals Blurred Lines, Canned Heat, Don’t You Worry Child, Get Lucky en meer. Tijdens het eerste nummer kwamen de modellen op. Het model dat de show opende was Sylvia Geersen. Terwijl de andere modellen de collectie showden, ging een van de zangers met ze flirten en dansen, wat er leuk was om te zien.

modeagenda1374101556

De collectie zelf was een mix van boho chique en street fashion. Jong, draagbaar en casual, maar ook fashionable. De outfits bestonden uit basics, gecombineerd met opvallende kledingstukken. Kleuren die het vaakst voorkwamen waren zwart, (wijn)rood, paars en goud. Verder waren er veel kledingstukken met nepbont, franjes, studs en panterprint. Ook kwamen er veel maxirokken –en jurken en glimmende paillettenjurkjes voorbij. Mijn favoriet? Een prachtig wijnrood pak met een zwarte kraag. Mooi!

ByDanie show2

Over ByDanie
ByDanie is het nieuwe fashionlabel van sterrenstylist Danie Bles. ByDanie laat zich in haar collecties inspireren door it-girls all over the world. It-girls zijn cool, sexy en weten in iedere metropool hun weg te vinden.ByDanie zal haal eerst collectie eind juli in 75 winkels in Nederland en België en op ByDanie.com aanbieden. Danie zorgt ervoor dat iedereen perfect gestyled door het leven kan door in haar collectie vooraf gestylede looks te leveren, of om dit zelf te mix ’n matchen.

Fotografie: http://www.bydanie.nl/amsterdam-fashion-week-the-looks/

2 gedachtes over “Report: Amsterdam Fashion Week – Picknick in the City & Maybelline presents ByDanie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s