Beauty: Bobbi Brown presenteert Bobbi & Katie collectie‏

bobbi katie palette

Bobbi Brown is een prachtig beauty merk met hele goede producten. Ik heb een paar Bobbi Brown producten en ben over alle producten zeer tevreden. Het merk lanceert een paar keer per jaar mooie limited editions. Ook nu is Bobbi Brown weer met een hele mooie limited edition gekomen, in samenwerking met Katie Holmes: de Bobbi & Katie collectie.

De collectie is volgens Bobbi Brown de ultieme make-up lineup voor de modern vrouw van vandaag. De Bobbi & Kate collectie bevat het Bobbi & Katie palette voor ogen, wangen en lippen en een bijbehorend kwastensetje. Alles wat je nodig hebt voor beauty-on-the-go.

bobbi katie palette 2

Bobbi & Katie Palette

Het Bobbi & Katie Palette zit in een stoffen verpakking met een spiegel aan de binnenkant. In het palette zitten acht oogschaduws, twee Pot Rouges en een mini oogpotlood. De tinten variëren van nude kleuren tot roze en bruin en zijn geschikt voor alle huidtinten en zowel dag als avond looks. Het palette bevat de volgende kleuren:

Oogschaduw: Pink Chiffon Shimmer Wash Eye Shadow, Brown Sugar Metallic Eye Shadow, Pink Quartz Metallic Eye Shadow, Black Cocoa Metallic Eye Shadow, Ballet Sparkle Eye Shadow, Stone Eye Shadow, Antique Rose Eye Shadow, Cream Eye Shadow.

Pot Rouge: Pretty Powerful Pink, Raspberry.

Oogpotlood: Chocolate.

Het Bobbi & Katie Palette kost € 75.

bobbi katie brush set

Bobbi & Katie Mini Brush Set

Om je make up zo mooi mogelijk aan te kunnen brengen, zijn kwasten van goede kwaliteit een echte must. Voor deze limited edition collectie komt Bobbi Brown met een handige set met mini kwasten, waar alle kwasten inzitten die je nodig kan hebben bij het Bobbi & Katie palette.

De set is ontworpen voor moderne vrouwen on-the-go, met als resultaat deze ultieme ruimtebesparende set. De set bevat een mini Face Blender kwast, een mini oogschaduwkast, een mini Eye Sweep kwast en een mini Smokey Eye Liner kwast.

De Bobbi & Katie Mini Brush Set kost € 65.

bobbi brown katie holmes

Deze Limited Edition Bobbi & Katie collectie is alleen verkrijgbaar is in de Bijenkorf in Amsterdam.

Vooral het Bobbi & Katie palette spreekt mij erg aan, alleen die prijs houdt mij nog tegen. Verder vind ik dat ze voor een complete on-the-go kit het best nog een mascara hadden kunnen toevoegen. Dan heb je echt alles in één set zitten.

 

Wat vinden jullie van deze collectie? Gaan jullie iets uit de collectie kopen?

Xx Sarah

 

3 gedachtes over “Beauty: Bobbi Brown presenteert Bobbi & Katie collectie‏

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s