Fashion: Wat te dragen bij een zandloperfiguur?

lichaamsvormen

 

Iedereen moet dragen wat hij of zij wil. Maar toch is het handig om te weten wat voor kleding het best bij jouw lichaamsvorm past. De afgelopen dagen besprak ik verschillende lichaamsvormen. Vandaag de laatste aan de beurt. Heb jij een zandloperfiguur en wil je weten wat voor kleding het best bij jouw figuur past? Lees dan verder.

Wanneer heb je een zandloperfiguur?

Dames met een zandloperfiguur hebben het meeste geluk met hun figuur. Het zandloperfiguur wordt namelijk als het meest ideale figuur beschouwd. Als je een zandloperfiguur hebt, heb je duidelijke vrouwelijke vormen. Je hebt duidelijke rondingen over het hele lichaam, zoals brede heupen en bovenbenen, ronde billen, een smalle taille en grotere borsten.

sophia-loren-body
Wat is Sophia Loren toch een prachtige vrouw!

Wat te dragen bij een zandloperfiguur?

Heb je een zandloperfiguur, dan heb je mazzel. Jou staat namelijk bijna alles! Zandlopers kunnen het best hun taille extra accentueren met een tailleriem of een hoge broek. Donkere en strakke kledingen zorgen ervoor dat je slanker lijkt. Ook kleine printen zoals stipjes staan mooi. Dames met een zandloperfiguur hebben vaak grote borsten. Als jij dit ook hebt, probeer dan coltruien te vermijden. Daardoor lijken ze alleen maar nog groter en dat staat niet mooi. Langere rokken of jurken met eventueel een split aan de zijkant zorgen ervoor dat je er langer en slanker uitziet.

bodyshape_july07_hourglass(1)

Beroemde zandlopers

Beroemdheden met een zandloperfiguur zijn Beyoncé, Kate Winslet en Scarlett Johansson.

Welke lichaamsvorm heb jij? En heb jij nog tips voor dames met een zandloperfiguur?

Xx Sarah

 

Bronnen afbeeldingen: 1, 2

 

 

Advertenties

2 gedachtes over “Fashion: Wat te dragen bij een zandloperfiguur?

    • saarenzo zegt:

      Dan heb je waarschijnlijk een peerfiguur. Maar daar is helemaal niks mis mee! Sowieso hebben bijna alle vrouwen dat. En een troost: sommige vrouwen zouden willen dat ze vollere billen hebben! Het zal wel zo’n vrouwentik zijn: vrouwen met weinig rondingen willen er meer, vrouwen met veel rondingen willen er minder, vrouwen met steil haar willen krullen en andersom, etc. Wees gewoon trots op hoe je eruit ziet 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s