Review: Bobbi Brown Sparkle Eye Shadow – 4 Mica

bobbi brown sparkle eye shadow mica

Nu het najaar is, heb ik al helemaal zin in de feestdagen. Ach, dat is niet waar. Ik heb altijd zin in de feestdagen. En bij de feestdagen horen glitters! Bobbi Brown staat onder andere bekend om haar goede glitteroogschaduws. Ik probeerde er een uit in de kleur Mica.

De oogschaduw komt in een zwart glanzend doosje van karton. De oogschaduw zelf zit in een stevig zwart doosje met een kliksysteem. In het midden van de deksel zit een transparante cirkel, waardoor je de kleur van de oogschaduw kan zien.

Mica is een lichtgrijze kleur die soms een lila ondertoon lijkt te hebben, maar dit hangt van de lichtval af. Hoewel het bij deze glitteroogschaduw vooral om de glitters gaat en niet om het pigment, is de oogschaduw desondanks goed gepigmenteerd.

bobbi brown sparkle eye shadow mica 2

Glitteroogschaduw blijft altijd een beetje een gedoe. Het heeft eigenlijk altijd wel fall out en soms eindigt er meer glitter op je wangen dan op je oogleden, waar je het juist wil hebben. Mica is hier geen uitzondering op, ook al blijft hij wel het allerbest zitten van alle glitteroogschaduws die ik heb geprobeerd. Tijdens het dragen van de oogschaduw blijven de meeste glitters op mijn oogleden zitten. Toch is het wel een slim idee om eerst de oogschaduw aan te brengen en daarna pas de rest van je make up op te doen. Dan kan je de glitters die op de verkeerde plek terecht zijn gekomen eerst nog even wegvegen.

Ik vind Mica een mooie oogschaduw die, voor een glitteroogschaduw, goed blijft zitten. Deze feestdagen zal deze mooie kleur dan ook mijn oogleden sieren.

De Bobbi Brown Sparkle Eye Shaduws kosten €31 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf en luxe parfumerieën.

 

Wat vinden jullie van deze oogschaduw? Welke oogschaduw dragen jullie deze feestdagen?

Xx Sarah

Advertenties

4 gedachtes over “Review: Bobbi Brown Sparkle Eye Shadow – 4 Mica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s