Review: L’Oréal Paris Color Riche L’Extraordinaire lipstick – 401 Fuschia Drama

Review L’Oréal Paris Color Riche L’Extraordinaire lipstick – 401 Fuschia Drama

L’Oréal Paris komt deze maand met verschillende nieuwe lipproducten, waaronder de Color Riche L’Extraordinaire. Deze vloeibare lipstick ligt vanaf morgen in de winkels. Ik laat vandaag alvast een van de zeven beschikbare kleuren aan jullie zien.

Review L’Oréal Paris Color Riche L’Extraordinaire lipstick – 401 Fuschia Drama 2

De lipstick zit in een goudkleurige huls met een transparant stuk, waardoor je de kleur van de lipstick makkelijk kunt zien. Ook heeft de onderkant dezelfde kleur als de lipstick en zit er op de bovenkant een sticker in dezelfde kleur. Als je hem dan niet makkelijk terug kan vinden in je stash, weet ik het ook niet meer. De lipstick is zit tussen een vloeibare lipstick en een zeer dekkende lipgloss in. Is het een lipstick of is het een lipgloss? Een beetje van allebei. Maar voor het gemak noem ik het maar een lipstick.

Review L’Oréal Paris Color Riche L’Extraordinaire lipstick – 401 Fuschia Drama 3

De verpakking lijkt op die van een lipstick, maar werkt toch anders. Je kan de bovenkant namelijk los draaien. De lipstick breng je aan met een sponsapplicator. De sponsapplicator is plat en breder dan ik gewend ben. Hij werkt echt heel fijn! Er zit precies genoeg product op om beide lippen volledig van kleur mee te voorzien.

Review L’Oréal Paris Color Riche L’Extraordinaire lipstick – 401 Fuschia Drama 4

Ik heb de keur 401 Fuschia Drama. Dit is een felle, fuchsiaroze kleur met een koele ondertoon. Er zitten kleine shimmers in, maar die zie je eigenlijk alleen terug als er een foto met flits wordt gemaakt. Ik vind de kleur heel mooi! Normaal staan koele kleuren mij niet zo, maar ik denk dat dit een kleur is die iedereen wel staat. Wel vind ik de naam jammer. Als je als merk een hele poos aan het uitbrengen van een lipstick werkt, kan je op zijn minst fuchsia goed schrijven (dus niet fuschia). Klein detail, maar het telt wel mee.

Review L’Oréal Paris Color Riche L’Extraordinaire lipstick – 401 Fuschia Drama 5

L: in daglicht, R: met flits. 

Deze nieuwe lipstick van L’Oréal Paris moet een intensere kleur geven dan een traditionele lipstick, voor een meer sophisticated glans zorgen dan een lipgloss en meer comfort bieden dan een lipbalsem. Dat laatste wordt gedaan met behulp van de toevoeging van verschillende fijne en verzorgende ingrediënten als arganolie, cameliazaadolie en Rosa Canina fruitolie.  

Maar doet de lipstick dit ook allemaal? Ja, ik vind van wel. De lipstick voelt heel prettig aan. Hij plakt wel, maar niet zo veel als een lipgloss. De kleur dekt heel goed en de lipstick laat een glans achter waar de lipglosses jaloers op zullen zijn. Dat de lipstick beter dekt dan een traditionele lipstick klopt niet. Er zijn zat goed dekkende traditionele lipsticks. Maar hij dekt wel beter dat de traditionele lipsticks die ook zo’n glans geven. Daarom denk ik dat L’Oréal Paris haar doel zeker heeft bereikt.

Review L’Oréal Paris Color Riche L’Extraordinaire lipstick – 401 Fuschia Drama 6

Geen make up.

Review L’Oréal Paris Color Riche L’Extraordinaire lipstick – 401 Fuschia Drama 7

Met de Color Riche L’Extraordinaire lipstick op. 

De lipstick blijf wel goed zitten. Na een drankje en wat snacks zit de kleur er nog goed op. Wel is de glans dan voor een groot deel verdwenen. Na een grote maaltijd moet de lipstick even worden bijgewerkt. Dat gaat gelukkig heel makkelijk met de prettig werkende sponsapplicator. Ik ben fan!

De Color Riche L’Extraordinaire lipsticks van L’Oréal Paris liggen vanaf morgen in de winkel. De lipstick kost €15,99 en is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren, variërend van nude tot roze en oranje tot donkerrood.

 

Wat vind jij van deze lipstick? Ga jij er een halen als ze in de winkel liggen?

Xx Sarah

Advertenties

6 gedachtes over “Review: L’Oréal Paris Color Riche L’Extraordinaire lipstick – 401 Fuschia Drama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s