WINNARES 2 DAGENTREE VOUCHERS VOOR EEN SPA NAAR KEUZE BIJ SPAONLINE.COM

winnaresspaonline

Van SpaOnline.com mag ik iemand verblijden met twee dagentree vouchers voor een spa naar keuze. Vandaag maak ik de winnares bekend. Wil jij weten of jij en een vriend(in) of familielid binnenkort kunnen genieten van een heerlijk dagje spa? Lees dan verder.

OVER SPAONLINE.COM

Maar eerst, wat is SpaOnline.com ook alweer en hoe werkt het? SpaOnline.com is de grootste boeking site voor spa’s en wellnessresorts in Nederland en België. Via SpaOnline.com kun je meer dan 80 sauna’s, thermen en sparesorts met elkaar vergelijken. Zit er wat voor je tussen? Dan kan je ook gelijk boeken. Je bent via SpaOnline.com extra voordelig uit. Je vindt er namelijk diverse aanbiedingen en krijgt minimaal 10% korting op de officiële prijs. Daarnaast kan je reviews van klanten lezen en foto’s bekijken om te ontdekken of de spa of het resort wat voor jou is.

Als je iets op de website niet snapt of vragen hebt, is er een actieve klantenservice aanwezig. Vragen stellen kan via telefonisch contact, maar ook via de mail of door online te chatten met de klantenservice. Hierdoor wordt jouw vraag snel beantwoord. En dat is wel zo fijn!

8435c19c186b4bce5987fce4b9680ebd

HOE WERKT SPAONLINE.COM?

Hoe werkt SpaOnline.com? Op de website vindt je meer dan tweehonderd aanbieding. Hieruit kies je een spa waar jij graag heen wil. Vervolgens log je in en betaal je voor de toegang. SpaOnline.com mailt jou een voucher. Deze print je uit en neem je mee als toegangsbewijs. Easy peasy! De vouchers zijn bij de meeste spa’s één jaar geldig. Er zit dus geen datum aan verbonden. Geen gedoe meer met verplichte data waarop je moet gaan, maar genoeg tijd om een dag uit te zoeken waarop het jou het best schikt.

_35A3870

WINNARES VOUCHERS SPAONLINE.COM

En de winnares van de vouchers voor SpaOnline.com is… Ilse van Aspasia! Gefeliciteerd, Ilse! Jij mag op SpaOnline.com een spa uitkiezen waar je graag heen wil gaan. Als je de keuze hebt gemaakt, kan je de naam van de gekozen spa naar mij mailen. Ik neem dan contact op met SpaOnline.com en zij mailen jou dan de vouchers. De vouchers zijn een jaar geldig, dus je hoeft geen datum door te geven.

Voor de anderen: niet getreurd, ik zal proberen vaker winacties te houden. En in de tussentijd kan je alsnog via SpaOnline.com een heerlijk dagje spa boeken. Het is dan nu wel niet gratis, maar wel met veel korting!

Xx Sarah

 

De afbeeldingen komen van SpaOnline.com.

 

Pssst…. heb jij al op mij gestemd voor de Insiders Tip van de Maand van Stylefruits? Stemmen kan tot 09.30 u. Spannend!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s