DONDERDAG 18 SEPTEMBER IS HET NO MAKE-UP DAY

nomakeupday

Dagelijks plaatsen we massaal onze selfies op social media. Eventuele imperfecties werken we snel weg met behulp van make up en filters. Voor mensen met littekens of andere huidimperfecties is dit echter niet zo makkelijk. Want die imperfecties werk je niet even weg met wat make up en filters. Daarom lanceert de Brandwonden Stichting aanstaande donderdag de eerste NO Make-up Day. Wil je weten wat het precies inhoudt? Lees dan verder.

De Brandwonden Stichting daagt alle vrouwen uit om donderdag 18 september 24 uur lang geen make up te dragen. Het doel hiervan is gezamenlijk de boodschap onderstrepen dat echte schoonheid van binnen zit en hierdoor mensen met brandwonden, wijnvlekken of andere unieke huidimperfecties te steunen. Dus laat je make up aanstaande donderdag liggen en maak een foto van jezelf als natural beauty.

De Brandwonden Stichting zegt het volgende over de NO Make-up Day:

“Wie vind jij een echte schoonheid? Een gephotoshopt model op de cover van de Vogue? Doutzen Kroes of Penelope Cruz? Of ben jij het zelf in die ene jurk met killer heels? Bij de Brandwonden Stichting menen we het antwoord te weten: échte schoonheid zit vanbinnen. Real beauty’s zijn mensen met een verpletterende uitstraling, twinkelde ogen, zelfverzekerdheid of humor. En om die échte schoonheid te eren, is het 18 september NO make up day. Alle meiden en vrouwen met lef én een goed hart delen die dag een selfie zonder make-up. Jij ook?

Maak 18 september een selfie zonder make-up en deel ‘m met #nomakeupday

Op de allereerste NO make-up day daagt de Brandwonden Stichting alle meiden en vrouwen uit om 24 uur géén make-up te dragen. Hiermee onderstrepen we gezamenlijk de boodschap dat echte schoonheid vanbinnen zit. Om elkaar te laten zien hoe mooi jij als natural beauty bent, vragen we iedereen op 18 september een selfie te posten op Instagram, Facebook en/of Twitter met de hashtag #nomakeupday. Niet alleen om elkaar te steunen, maar vooral om al die andere meiden en vrouwen met brandwonden, wijnvlekken of wat het ook is dat hen uniek maakt een geweldige dag te geven. Pip Pellens (speelt ‘Wiet’ in GTST) doet ook mee. Hopelijk mogen we jouw make-uploze selfie ook op donderdag 18 september bewonderen!”

BEAUTY VIJF BUDGET LIPPRODUCTEN VOOR HET NAJAAR 14

Voor mijn blog maak ik regelmatig foto’s waarop ik geen make up draag, om als voor-foto te gebruiken, bijvoorbeeld voor het artikel van afgelopen zondag (zie bovenste foto). Op mijn blog zijn ze dus al te vinden, maar op mijn social media pagina’s nog niet. Daar gaat donderdag verandering in komen, want ik doe zeker mee met deze actie! Jij ook? Post dan een selfie op Instagram, Twitter en/of Facebook en gebruiken hierbij de hashtag #nomakeupday. Kijk hier voor meer informatie over NO Make-up Day.

Wat vind jij van NO Make-up Day? Ga jij donderdag ook meedoen aan deze actie?

Xx Sarah

Advertenties

17 gedachtes over “DONDERDAG 18 SEPTEMBER IS HET NO MAKE-UP DAY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s