Over mij

Hoi, welkom op mijn blog! Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Sarah en ik ben 23 jaar. Ik woon in Bussum, een dorpje in ’t Gooi, maar het enige Gooische aan mij is dat ik de R niet kan uitspreken (wat anderen altijd erg grappig vinden). Afgelopen jaar heb ik de studie Communicatie aan de Hogeschool InHolland in Diemen afgerond. Momenteel doe ik vrijwilligerswerk in mijn vakgebied bij Stichting Kinderen In Nood (bestuurslid social media) en Hilverszorg St. Carolus (redacteur de Schakel). Ik ben dol op schrijven en plaats op mijn blog meerdere keren per week artikelen over de dingen die mij op dat moment bezig houden.

Ik ben iemand met veel interesses. Zo hou ik erg veel van muziek. Ik speel zelf piano, maar verzamel ook cd’s en ben ik in mijn vrije tijd vaak op zoek naar nieuwe bandjes. Vooral de muziek uit de jaren ’60 spreekt mij erg aan, met als resultaat dat er overal in mijn kamer spullen van the Beatles, the Who, the Doors, e.d. staan.

IMG-20130423-WA0018

Een andere grote hobby van mij is koken. Dol ben ik er op. En niet alleen het koken zelf, maar ook alle bijbehorende spullen. De keuken thuis staat volgestouwd met verschillende serviezen, verschillende attributen waarvan niemand snapt waarvoor het nou is en op de grond in mijn slaapkamer staan een aantal stapels kookboeken.

Verder hou ik erg van lezen. En dan het liefst Engelse literatuur uit de 18e/19e eeuw. Een aparte interesse voor een 22-jarige, maar ik vind oude verhalen vaak gewoon mooier dan nieuwe. Vooral de Sherlock Holmes verhalen en Jane Eyre zijn favoriet. Naast deze hobby’s houd ik mij vooral bezig met mijn vrienden, mijn bijbaantje in het weekend en andere dingen.

Daarnaast hou ik ook van mode. Ik lees er graag over en ga graag winkelen (wie niet? Haha). Ik ben dan ook regelmatig in het centrum van Hilversum, Utrecht of Den Haag te vinden.

Heb je vragen of suggesties? Stuur dan een e-mail naar saarenzoblog@hotmail.com en ik probeer er zo snel mogelijk op te reageren.

Advertenties

19 gedachtes over “Over mij

  1. saracurl zegt:

    Hee hallo,

    Ik heb je genomineerd voor een liebster-award. Voel je niet verplicht om mee te doen, maar doe alleen mee wanneer je dit leuk vindt.

    Liefs, Sara.

  2. Nienke zegt:

    Hey! Leuk dat je m’n blog hebt gevolgd, zo kom ik ook weer leuke nieuwe blogjes en mensen tegen 🙂 Ik vind je schrijfstijl erg leuk, en een huisgenoot van mij studeert ook Communicatie! Hij is ook gek op schrijven enzo 😛 Gefeliciteerd trouwens met de 300 bloglovin’ volgers; het is zo’n mooi getal dat ik je maar via wordpress volg (nee, ik vind wordpress fijner dan bloglovin :P)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s